Website-Weboldal

Website - Weboldal

Miért fontos, hogy megmutasd magad online is?

Megfordult a fejedben, hogy kéne egy klassz weboldal, ahol a vállalkozásodat teljes egészében megmutathatod a nagyvilágnak? Csúcs vagy! Tudtad, hogy mindössze három másodperced van arra, hogy megszerezd és megtartsd a látogatód figyelmét?  Professzionális, sallang mentes, naprakész, gyors, reszponzív, átlátható és nyomon követhető. Talán ezek jellemzik leginkább, hogy milyen egy igazán naprakész website.
Ami még ennél is fontosabb az a jól felépített, tudatosan megírt, hatásos szöveg! Ugyanis a célközönséged ismeretében, könnyedén megtaláljuk a jó kommunikációs stílust! Éreztetnünk kell a látogatóval, hogy pont ez az, amit kerestek.
Egy weboldallal nagyszerűen tudjuk mérni a konverziós arányokat, az átkattintások, és a látogatók számát is.
Kulcsfontosságú egyes hirdetések jó beállítása és megjelenítése, mert a hirdetés, a weboldal, és a design között mindig alapvető az összhang.

Ideje, hogy legyen

weboldalad.

Hogyan készül majd el a weboldalad!?

Konzultáció

Még az első találkozásunk előtt, kitöltesz egy személyre szabott brief kérdősort. Ez nagyban megkönnyíti a munkámat, és sokszor az ügyfelek is új infót kapnak a vállalkozásukról. Közben megismerem a céged, hogy milyen céllal szeretnéd létrehozni a weboldalad, milyen funkciókkal kell ellátnom a hatékonyság és hitelesség érdekében. Egy hatásos landig page-en keresztül, akár egy rendelési felületig bezárólag.

Tervezés/Kivitelezés

Domain és tárhelybérlés után, elkezdődik a szövegírás és a design kialakítása. Arculatoddal megegyező színben, és stílusban azonos felületek megtervezése a következő lépés. Szeretek mindig szoros kapcsoltban maradni az ügyfelemmel, így minden részletet és változtatást egyből láthatsz majd.

Átadás

Feladattól függően, kb 1-2 hét alatt elkészülök a weboldaladdal. Majd biztosítok számodra egy kisebb betanulási időt, hogy pár részletet később akár Te is módosítani tudj, vagy, megtanuld a blog-od használatát.

3 dolog, amiért nem fogsz csalódni!

  • Számomra nélkülözhetetlen a hitelesség ereje. Pontosan, precízen szeretek dolgozni, így ha egy nagyobb projekhez kezdek hozzá, csak arra koncentrálok, és nem kapkodok az ügyfeleim kérései között. Te vagy a középpontban és a feladatom elvégzése.

  • Nálam alap, a letisztult megjelenés. Kerülöm a csicsás, túlzó, nyomulós vizuális tartalmakat. Így csak a lényeges dolgoké a főszerep.

  • Mindig a vevő fejével gondolkodom. Neki nyújtunk élményt és kínáljuk a termékünket vagy szolgáltatásunkat. A marketing az egyik megkerülhetetlen része bármely szolgáltatásomnak. Így tudatosan csempészem bele a szövegeim apró kis részleteibe.

Kezdjünk hozzá!