Rólam

Az én story-m

A Te történetednek mi (lesz) a vége?

Amikor pár éve meghallottam azt a szót, hogy komfortzóna, nem nagyon tudtam hova tenni. Van Nekem egyáltalán olyan? 😀 Mint kiderült, nagyon is bent voltam azon a bizonyos körön. Azt csináltam amit mondtak nekem, és sosem mertem több lenni. Aztán egykori munkaadóm hatására valahogy ki tudtam törni, mertem azt csinálni ami számomra fontos, ösztönzően hatott rám, és mindig volt mögöttem egy bizonyos teljesítménykényszer, ami hajtott és hajtott, és nem tudtam leállni. Megváltoztam. Folyton pörgött az agyam, és mindig alkotni szerettem volna. Köszönöm neki!!

Erőt kellett vennem magamon,  célokat kitűzni, nem feladni, és csak előre nézni. Abban az időben minden csak a célról szólt. A telefonom hátterén ott volt a cél, a hűtőn, a határidőnaplómban, a lakásunk egy részét úgy alakítottuk ki, hogy legyen egy kis dolgozó sarkom, ahol kicsit magam tudok lenni, és bele tudom magam ásni ebbe virtuális világba. Munka mellett minden szabadidőmet ennek a célnak szenteltem. Olvastam, tanultam, inspirálódtam, gyakoroltam. Éjjel-nappal!

Szóval már tudom miért nem szabad feladni és beletörődni, hogy nem tudok több lenni! DE, mindenki tud, csak nagyon kell akarni, és tenni is érte.
Nem mondom, hogy könnyű, mert piszok kemény munka, meg akarat van mögöttem. Nem volt könnyű olykor hajnal 4kor felkelnem, hogy tanulmányozzak vagy gyakoroljak, vagy csak hogy átvegyek egy leckét. Párom hatalmas nagy támaszom volt ebben az időszakban, néha már szinte, egy motivációs tréningnek való anyagot is elduruzsolt, csak hogy haladjak és meglegyek azzal amit elterveztem! Imádom is érte! <3
Ha van valami amit már régóta szeretnél, de érzel magadban valami gátat, ami nem enged, akkor legyél úrrá a félelmeiden, mert csak ez az egy, ami hátráltat majd az élet számos területén! Merj lépni, és kockáztatni! Én megtettem.... WEBDESIGNER lettem!