Social Media-Közösségi média

Social Media - Közösségi média

Ne hagyd ki, mert ...

Ez egy olyan médiaeszköt ahol az üzeneteket közösségi interakción keresztül szórjuk szét. Fontos mert az emberek tartalom befogadóból, tartalom szerkesztővé válhatnak. A közösségi médiára azért érdemes támaszkodnod, mert viszonylag olcsó és a mai világban már mindenki által hozzáférhető, amin bárki megoszthat tartalmakat, és bárki hozzáférhet az infókhoz. A social média egy szuper eszköz amit minden vállalkozásnak használni kell. A legismertebb ilyen felület a Facebook, YouTube, Instagram, Pinterest.

Együtt könnyebb!

Közös munkák alatt, kiépítünk egy olyan rendszert, amivel a fent említett területen is hatékonyan tudsz majd kommunikálni. Fontos lesz, hogy mikor milyen tartalmakat publikálsz, hogy ki lesz a célközönséged,  adott szegmensen belül kik azok akikre irányítottan kell hatni. Fontos, hogy minél több ügyfelet,  érdeklődőt szerezz a területre, és meg is tudd őket tartani!
Segítek Neked beindítani egy olyan közösségi teret, ahol a céged fejlődését is nyomon tudod követni.

-Ha már minden fontos információt sikerült megbeszélnünk, kiállítok Neked egy SZEMÉLYES útmutatót, amit hatékonyan tudsz majd használni a Facebook minden apró kis területén, hogy eredményesebb legyél.

-Lesz egy ütős cover képed és logód, amivel egyből be tudnak majd azonosítani a látogatóid.

-Veled leszek 1-2 hónapon át, és instrukciókkal, ötletekkel segítek, hogy megismerjenek az emberek az online felületen is.