Social Media-Közösségi média

Social Media - Közösségi média

Ne hagyd ki, mert ...

Ez egy olyan médiaeszköt ahol az üzeneteket közösségi interakción keresztül szórjuk szét. Fontos mert az emberek tartalom befogadóból, tartalom szerkesztővé válhatnak. A közösségi médiára azért érdemes támaszkodnod, mert viszonylag olcsó és a mai világban már mindenki által hozzáférhető, amin bárki megoszthat tartalmakat, és bárki hozzáférhet az infókhoz. A social média egy szuper eszköz amit minden vállalkozásnak használni kell. A legismertebb ilyen felület a Facebook, YouTube, Instagram, Pinterest.

Együtt könnyebb!

Közös munkák alatt, kiépítünk egy olyan rendszert, amivel a fent említett területen is hatékonyan tudsz majd kommunikálni. Fontos lesz, hogy mikor milyen tartalmakat publikálok, hogy ki lesz a célközönséged,  adott szegmensen belül kik azok akikre irányítottan kell hatni. Fontos, hogy minél több ügyfelet,  érdeklődőt szerezzünk a területre, és meg is tudjuk őket tartani!
Segítek Neked beindítani, vagy akár folyamatosan karban tartani egy olyan közösségi teret, ahol a céged fejlődését is nyomon tudod követni.

Végig tudnánk nézni egy két órás filmet, ugyanis átlagosan

1
percet töltünk naponta a Facebook-on. Ezután kérdés sem lehet az, hogy foglalkozzunk-e az oldalunkkal, IGAZ?

Amiben számíthatsz rám:


-Facebook posztok megosztása, szövegírással együtt
– Facebook hirdetés csomag ( bejegyzés és oldal kiemelése célközönséghez mérten )
– Facebook karbantartása ( Facebook hozzászólások kezelése, moderálás, like gyűjtés, adminálás,like szám növekedés és aktivitás ösztönzés,teljes oldal gondozás)
– Az oldalra szánt kreatív tartalmak gyártása

A témával kapcsolatos blogbejegyzésemet itt találod: http://www.thinkdesign.hu/facebook_kisokos/

Bízd rám a kreatív tartalmak gyártását!

Fontos, hogy hitelesen és kreatívan tálaljuk a terméked vagy szolgáltatásod! Célozzunk érzelmekre, és fejtsünk ki olyan hatást az emberekben, hogy akarják azt amit épp a piacra kínálsz! A közösségi kommunikációd meghatározó eleme a vállalkozásodnak.
Tudom, sokszor úgy vagy vele, hogy na majd holnap kirakok valamit. A valami már rég rossz!  De másnap már akkora fennforgás van körülötted, hogy megint csúszik minden. Vagy amikor görcsösen kattingatsz böngészőben, és keresed a megfelelő tartalmat, de nem találod. Ismerős igaz? Nem muszáj, hogy így legyen! Oldjuk meg együtt!

 

Hogyan működik a gyakorlatban?

Átbeszéljük a profilod adta lehetőségeket! Milyen célok vannak előtted, amiket el szeretnél érni! Olyan infókat beszélünk át ami kiterjed a vállalkozásod egészére. Átbeszéljük milyen akciók kerülhetnek bevezetésre, milyen új terméket vagy szolgáltatást dobsz a piacra, és ennek fényében elkészülnek a kreatívok! Adminisztrátorrá teszel az oldaladon, és máris kikerülnek az új anyagok, atom kis szövegírással együtt! Hát nem lenne egyszerűbb így? Hagyd, hogy felcsigázzam a közönséged! Benne vagy?