Egyéb

Facebook kisokos!

Ha van vevő, ügyfél, vagy vendéged köröd, és ha miattuk kialakítottál már egy Facebook oldalt, vagy csak töröd a fejed rajta, akkor jól figyelj.

Ha már megvan az oldalad, piros pont! Gondold át, hogy a megfelelő célcsoportnak hirdetsz-e, minden funkciót kimaxoltál a sablonodból, bekapcsoltad az aktív gombokat? Már az eleje sem olyan egyszerű, igaz?
Az egyik legfontosabb a TARTALOMMEGOSZTÁS! Azon belül is az, hogy azt milyen formába öntöd. A képi világ abszolút nem elég egy közösség mozgatására. A megfelelő szövegírással, a hatékony és érzelmet megmozgató szavakkal sokkal nagyobb hatást gyakorolhatunk az olvasóra.

Ha már a kép világnál tartunk… ha felkeresném az oldalad, vajon milyen hibákat szúrnék ki azonnal? Nálam központi elem az is, hogy a profilképed harmonizáljon a borítóképeddel is. Különlegessé teszi a profilod, ha egy olyan kreatívval találkozik a látogató ami egyből rabul ejt és akár elidőzik rajta a szem egy kis időre.

 

Ismerős ez a pillanat a képen igaz?

Életünk részévé vált a közösségi média....HASZNÁLD KI!

Van rendszer a posztjaid között? Vagy csak random szerűen pakolgatod a képeket? Van benne logika? Van célja? Ha igen, azt úgy közlöd, hogy meghozza a várva várt eredményt? Kecsegtetsz valami olyan ajánlatot ami felkeltené az érdeklődést? Lesz belőle több vevőd?
Ugye mennyi kérdés? És hidd el mind fontos! Nem egyszerű kézben tartani egy Facebook oldalt. Sok-sok energiába, TUDATOS energiába kerül, hogy profitálni tudj belőle.

Ha már “becsalogattál” több száz embert az oldaladra, ne hagyd őket tartalom nélkül.

TOP 5 dolog amire figyelned kell:
– hatékonyság
– aktivitás
– szövegírás
– kreatívok
– marketing

Ha érdekel a véleményem, és szeretnéd átnézetni az oldalad, most nyugodtan írj egy hozzászólást, vagy keress fel a Facebookon, és INGYEN feltérképezem Neked, mik azok a szegmensek, amin alakítanunk kéne a hatékonyság érdekében!